Известие

Collapse
No announcement yet.

airbag

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• airbag

нали буксата за airbag-a за изчистване на грешката е тая под тапицираната кора на пасажерското място над жабката??? щото съм я свалил ( кората) само чакам да ида да трият гадната грешка,след моя грешка да дам контакт на извадени букси на километража да смена крушките.мерси много / alfa romeo 146/ 1.4 ts / 16v / 98г.

Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщение
    нали буксата за airbag-a за изчистване на грешката е тая под тапицираната кора на пасажерското място над жабката??? щото съм я свалил ( кората) само чакам да ида да трият гадната грешка,след моя грешка да дам контакт на извадени букси на километража да смена крушките.мерси много / alfa romeo 146/ 1.4 ts / 16v / 98г.
    Ако не се лъжа буксата е в краката на пасажера хваната със скоба и нищо не трябва да се сваля.
    P.S. Така как го описваш,май говориш за буксата на пасажерския Airbag

Comment

аз съм само с 1 airbag на волана.от други теми и от приятел който бачка в BOSHC разбрах,че е зад тая кора и след свалянето и има 1 букса,но аз да питам в форума за всеки случай

Comment

Да тя е , трябва да е жълт кабел и е над жабката!
        146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Без сервиз няма ли да ми изгасне проклетата лампичка или да чупя диода ?
          Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Без сервиз няма да минеш за съжаление...
            може да не чупиш диода, отзад на таблото има празни места за две крушки. Слагаш на едното (другото е за ABS-a) и диодът ще изгасне. Но мисля че airbag-a не бачка докато лампата свети.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

и в крайна сметка оправили се airbag-а или не още ли свети лампата щото и аз го имам тоя проблем...
              -------------------------------
              ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
              ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

ходих при камара майстори,и един ме затри 2 дена и нестава,немаме си кадърни майстори май,сваляха компютъра на airbag-a и го качиха на друг компютър да видят кво става,ама без резултат,и накрая се отказах.Сега си свети и така ще си карам докато не дойде ден в който някой ще каже "МОГА ДА ГО ОПРАВА" разбирам ви колеги,че от 1 диагностика се маха ама или тия са прости или немат техниката за алфа.ако някой може да помогне кво да права
                Last edited by emo84; d.m.y г., 19:15.

Comment

Върви при някой който го препоръчват за твоя град и ако не стане да търси в компа под ФИАТ който е сходен на твоята кола.При мен така стана за АЛФА изобщо не го намери и пробва няколко фиата и така стана.Мисля че БРАВО беше! УСПЕХ
                  146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

и мойта грешка не мойе да се трие ,
                    колега пиши като ти разрешат проблема
                    AlfaRomeo 146 1.4TS '99 - ГИ BSM

Comment

то вярно че нашенските майстори са некадърници, ама централите на аирбег-а са becker и trw . търсете по тия имена.
                      точка

Comment

търсих във форума и намерих http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=airbag&page=2 човека от стара загора май е решил проблема и аз ще ида в сервиза дано да стане...
                        Last edited by bobi_kz; d.m.y г., 18:43.
                        -------------------------------
                        ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
                        ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

Working...
                        X